Vandaag was ik bij de bouwmarkt… Praxis… Dat zeg ik… Had ook Gamma of Hornbach kunnen zijn… O nee… Hornbach niet… Die zijn ze nog aan het bouwen… Doet er verder niet toe…

Er stond geen oliebollenkraam

Wel een vent met aardbeien, maar hij had geen oliebollen…

Dus ik ging naar de servicebalie om navraag te doen… Was een aardige meid, maar ze begreep m’n vraag niet helemaal… Of ik even wilde wachten tot haar collega me kon helpen… Wilde ik niet, maar wat kon ik doen? Ik wilde weten waar de kraam met oliebollen stond, want ik had zin in een oliebol…

Haar collega vertelde me dat er geen oliebollenkraam was… Wel een man die aardbeien verkocht… Maar dat wist ik natuurlijk al… Ik zei dat er altijd een oliebollenkraam stond en dat ik graag een oliebol wilde – en geen aardbeien…

Lang verhaal kort…

Blijkt dus dat die kraam er inderdaad altijd staat als ik daar kom… Maar dat ik daar enkel rond de kerst kom…

Ik kom alleen bij een bouwmarkt in december! Nooit geweten! Weer wat geleerd vandaag…

P.S.

  • Werkhandschoenen,
  • pelikanenbekschaar,
  • verf (crème),
  • bakje en rollers,
  • roerstaafje voor de verf (gratisssss…).