Ik voel me opgelicht… Genaaid… Besodemieterd…  Dit was alweer de tweede dag van het nieuwe jaar…   Van 2016… Wat een geweldig jaar zou dit wel niet gaan worden… We krijgen zelfs een dag extra dit jaar om er nóg meer van te kunnen genieten… Ik vind dat de eerste twee dagen gewoon zijn als elke andere dag uit 2015… Of 2014 misschien zelfs… Dat heet false advertisement Ik heb speciaal champagne gekocht om het nieuwe jaar te vieren… Alles is hetzelfde… Over een paar minuten begint er ook weer een nieuw jaar: een jaar dat begon op 2 januari 2015… En de dag erna weer…

In andere landen hebben ze geen jaarwisseling gevierd eergisteren… Hun jaartelling werkt anders… Dus wat maakte die dag nou eigenlijk zo speciaal? Het enige wat er echt veranderde, was de premie van je zorgverzekering…

Mijn goede voornemens beginnen niet bij het nieuwe jaar… Mijn goede voornemens beginnen bij een nieuwe dag… Nou ja… Niet deze dan… Morgen… Morgen ga ik beginnen met sporten… Eerst nog even aangifte doen van oplichting…

En nog de beste wensen… Voor de komende dag…