Ik weet nu waar Mozambique ligt… Wist ik dat dan nog niet? Nee, dat wist ik nog niet… Alsof ik weet waar alle landen in Afrika liggen! Alsof jíj weet waar alle landen in Afrika liggen! Kan jij aanwijzen waar Guyana ligt? Nou!? In ieder geval niet in Afrika… Dat land ligt in Zuid-Amerika… Dus… Nu niet meer doen alsof het vreemd is dat ik niet wist waar Mozambique ligt.. Mag ik doorgaan? Fijn!

Mozambique… De reden dat ik weet waar dat ligt, is omdat het in ene geel oplichtte in mijn websitestatistieken; ik ben bezocht vanuit Mozambique!

Wie zou mij bezoeken vanuit Mozambique? Nou… Ik denk een prins… Zo eentje met heel veel geld, maar die er zelf niet meer bij kan vanwege de oorlog in z’n land… Hoe ik weet dat er oorlog is in dat land? Omdat er op hun vlag een mofo kalasjnikov staat!

Ik ga verder… Hij kan dus niet bij z’n geld en hij heeft mijn hulp nodig: ik moet geld (waarschijnlijk rond een ton; geen probleem, doe ik even!) overmaken op een rekening en als al het papierwerk rond is, deel ik in de vrijgekomen miljoenen… Echt chill! Hij hoeft de mail niet eens in gebrekkig Engels op te stellen, want ik spreek gewoon Portugees…

Ik zal de komende dagen m’n spammap goed in de gaten houden, want deze kans wil ik niet laten lopen! Woehoe!

 

Mozambique