Klaar! Het zit er weer op! Laatste dag van 2015… Ik wil alle bezoekers uit de 25 (!) landen die m’n website bezocht hebben, bedanken… Waarschijnlijk begrijpen de bezoekers uit 24 landen niet wat ik nu zeg, want ze spreken geen Nederlands… Ik zal de top 5 bedanken in hun eigen taal:

  1. Dank je wel, Nederland
  2. Thank you, US of A… (I know it’s you, Google…)
  3. Obrigado, Brasil
  4. Благодарим Ви, България
  5. Хвала, Србија

Zelf vond ik Yellow-red het beste stuk en het leukste om te schrijven… Jullie dachten daar blijkbaar anders over:

  1. Een stuk over de Bijlmerramp;
  2. Het verschil tussen Melissa en een bij;
  3. Een mop over twee kippen;
  4. Een stuk uit een verhaal;
  5. Mijn uitgebreide review over de nieuwste James Bondfilm

In goede voornemens ben ik slecht… Dus ik ga geen beloftes doen over wat er komen gaat… Wel wens ik iedereen het beste toe voor komend jaar…

Klaar met 2015... En een goed 2016!