«’Me’ is stomste Nederlandse woord» volgens een verkiezing van het INL, aldus het AD (of De Telegraaf, voor als je een tokkie bent, of De Volkskrant voor de yuppen onder ons)…

Euh… Nee… me is geen stom woord… Papadag is een stom woord… Me is gewoon een woord dat volgens de huidige spellingregels verkeert gebruikt word in veel gevallen…

Ik kan me erg storen aan verkeert gespelde woorden, maar ik denk dat me me het minste doet…

Als je in plaats van jouw moeder ook je moeder mag zeggen… Waarom dan niet me moeder voor mijn moeder? En als we dan toch bezig zijn: ze moeder voor zijn moeder

Het INL beschrijft de Nederlandse taal en moet dat vooral lekker blijven doen… Beschrijven is iets anders dan voorschrijven… Taal veranderd… Bij de verkiezing van het stomste woord, zou je niet naar zulke veranderingen moeten kijken… Dan kijk je naar iets als het eerdergenoemde papadag

Wat een k#twoord is dat! Papadag!?

Papadag is een informele benaming waarmee een vrije dag voor mannen wordt aangeduid, waarop deze de zorgen voor hun kind(eren) op zich nemen. Vaak gaat het om een vaste (vrije) dag in de week.

Aldus Wikipedia.

En waarschijnlijk zorgen ze dan niet voor hun kinderen, maar voor hun (h’n?) kids… Papadag en kids dát zijn stomme woorden… Ga gewoon je kinderen opvoeden, l#l… Daar hoeven geen speciale woorden voor verzonnen te worden…

Dingen waar ik me wel aan irriteer zijn bijvoorbeeld verkeert schrijven als het verkeerd moet zijn, of wordt zonder -t en wat ook vaak gebeurd, is dat mensen veranderd schrijven als het niet als voltooid deelwoord gebruikt is, datzelfde geld voor gebeurd… Als ik een euro zou krijgen voor elke keer dat mensen geldt fout schrijven, zou ik miljonair zijn… Dan zou ik me meteen niet meer ergeren aan zich irriteren… Het zou me dan allemaal lekker aan me reet kunnen roesten…